top of page

Triple Action Scalp
Therapy Shampoo

Hiuspohjaa syväpuhdistava ja ihoärsytyksiä lievittävä shampoo, soveltuu erityisesti hiustenlähdöstä ja -ohenemisesta kärsiville henkilöille.

Triple Action scalp Therapy Shampoo on hiuspohjaa syväpudistava terapeuttinen shampoo, joka ylläpitää ja tasapainottaa hiuspohjan hyvinvointia. Anti-inflammatoristen, antiseptisten ja anti-fungaalisten aktiiviaineiden ansiosta shampoo vähentää hiuspohjan kutinaa ja hilseilyä, sekä lievittää ja ennaltaehkäisee hilseen, ekseeman ja psoriasiksen oireita.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Shampoo-new1.png

Vaikuttavat aineet

Katajanmarjaöljy on luonnollinen antioksidantti, joka ravitsee hiuspohjaa

Katajaöljy (katajan rungosta uutettu öljy)

hoitaa ja auttaa vähentämään karstan muodostumista.

Eukalyptusöljy puhdistaa hiuspohjan hilseestä ja tasapainottaa herkkää hiuspohjaa. Samalla se hoitaa hiuksia, tehden niistä kiiltävät ja vahvat.

Teepuuöljy auttaa avaamaan huokosia, puhdistaa hiuspohjan ja follikkelit epäpuhtauksista.

Coco Glucoside on hellävarainen, luonnollinen, vaahtoava puhdistusaine, joka pesee hiuspohjan kuivattamatta sitä. Soveltuu hyvin myös herkälle iholle.

Käyttöohje

Vaahdota pieni määrä shampoota, hiero sillä hiuspohjaa ja hiuksia. Anna vaikuttaa 3-4 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Ulkoiseen käyttöön.

INCI

Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Chloride Citric Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate
Juniperus Oxycedrus Wood (Cade) Oil), Juniperus Communis Fruit (Juniper Berry) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, *Limonene

bottom of page