top of page
AdobeStock_371413432_edited.png

hiuspohjan
ongelmia?

1. yleisimmät ongelmat
2.Voiko hoitaa ja miten?
3. MB tuotteet
Pähkinänkuoressa:

Hiuspohjan ongelmat voivat johtua eri asioista, mutta kaikkien hoito alkaa hiuspohjan pesusta. Mikäli hiuspohja tuntuu kuivalta, herkältä, kutisee tai kuumottaa on hyvä reagoida välittömästi, sillä tuntuvat ja näkyvät oireet kertovat jo kumuloituneesta ongelmasta.

Meidän ratkaisumme on Triple Action Shampoo

Triple Action Scalp Therapy Shampoo on ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu hiuspohjaa syväpuhdistava terapeuttinen shampoo, joka ylläpitää ja tasapainottaa hiuspohjan hyvinvointia. Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiukset, auttaa avaamaan hiusjuuret sekä edistää tervettä hiustenkasvua.

AdobeStock_269077135_edited_edited.jpg

Yleisimmät ongelmat

Hiuspohjan ongelmia voivat aiheuttaa useat ihosairaudet ja tekijät, mutta yleisimmät ongelmat ovat hiuspohjan hilse, kutina ja ihottuma.

 

Yleisimmät syyt hiuspohjan ongelmiin ovat seboorinen ekseema, psoriasis, atooppinen ihottuma, tulehtunut hiupohja  sekä hiuspohjan yleinen kuivuminen.

Lue sivultamme lisää eri ongelmatyypeistä tästä linkistä.

 

Pesukertojen lisääminen oikeanlaisella shampoolla on kuitenkin ensimmäinen hoitomuoto kaikkiin hiuspohjan ongelmiin.

Mikäli kutina/tulehdus ei rauhoitu tai jos oireet leviävät on suositeltavaa hakeutua lisätutkimuksiin.

Hiuspohjan ongelmia hoitava ja
hiustenkasvua aktivoiva shampoo.
  • Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hiusten ja hiuspohjan hoitoshampoo

  • Optimoi ja syväpuhdistaa hiuspohjan edistääkseen uusien hiusten kasvua.

  • CE-merkitty lääkinnällinen laite

  • Vaikuttavien eteeristen öljyjen ansiosta shampoo on anti-inflammatorinen, antiseptinen, antimikrobinen ja auttaa siksi hoitamaan monia hiuspohjan ongelmia, kuten hilsettä, kutinaa, tulehdusta,

  • Lievittää ekseeman ja psoriasiksen oireita.

  • Ei sisällä sulfaatteja eikä parabeeneja.

  • Valmistettu Suomessa ensiluokkaisista raaka-aineista.

Triple action ad 3 bubles fi copy.jpg
Screenshot 2023-05-08 at 16.40.28.png
Hiuspohja ja pH

Hiuspohjan pH on luonnostaan aavistuksen hapan ja voi parhaiten, kun sitä hoitaa sen oman pH-arvon mukaisilla tuotteilla (hiuspohjan pH on 5.5). Korkean pH-arvon shampoon/hiustenhoitotuotteiden käyttö nostaa hiuspohjan ihon pH:ta aiheuttaen ärsytystä, kuivumista ja terveen bakteeriflooran muutoksia, mikä voi edistää hiuspohjan ongelmia sekä kuivuutta.

Triple Action Shampoo on pH-optimoitu ja sen pH-arvo on 5.5

shutterstock_hairbrush_edited.png

Terveen hiuspohjan merkitys

Tuuheiden ja vahvojen hiusten kasvun edellytys on hyvinvoiva hiusjuuri. Puhdas, tasapainoinen, ravittu hiuspohja on lähtökohta kaikille hiustenlähdön ongelmien hoitamiselle. Mitä terveempi hiuspohja, sitä paremmin hiukset kasvavat.

Säännöllinen pesu hiustenlähtöä havaitessa

Yleinen virhe on lopettaa päivittäinen hiustenpesu, kun havaitaan hiustenlähtöä. Totuus on aivan päinvastainen: pesemättömään hiuspohjaan kertyy toksiineja, öljyjä, kuolleita ihosoluja ja likaa sekä muotoilutuotteiden jäämiä, jotka saattavat tukkia hiusjuuret ja aiheuttaa jopa hiustenlähtöä.

 

Mark Birch suosittelee hiusten ja hiuspohjan päivittäistä (tai mahdollisimman tiheää) pesua Triple Action Scalp Therapy Shampoolla tai R&B Antioxidant Shampoolla.

bottom of page