top of page

TR3 Scalp Therapy
Lotion

Tuotesarjan tehokkain tuote: erityisesti hiustenlähdöstä

ja -ohenemisesta kärsiville henkilöille.

Ennenaikaista hiustenlähtöä ja ohenemista ehkäisevä hoitotiiviste sisältää erityisiä co-entsyymejä ja kasviuutteita, jotka aktivoivat verenkiertoa ja proteiinisynteesiä hiusjuuressa, ylläpitävät aktiivista hiusjuuren toimintaa ja ehkäisevät hiustenlähtöä. Sisältää sahapalmu-uutetta, joka luonnollisesti estää  DHT:n sitoutumista hiusjuureen. DHT on yleinen hiustenlähdön aiheuttaja.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

TR3 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste sisältää kaksi kertaa enemmän samoja vaikuttavia aineita kuin TR2 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste.  Käytetään kuuriluontoisesti kevyemmän TR2 tiivisteen rinnalla. Hoitotiivisteiden käyttö aloitetaan aina TR2 valmisteella ja tehokkaampaa TR3 valmistetta käytetään viikon kuureina optimoimaan hoitovaikutusta.

TR3.png

Nokkosuute
Aktivoi luonnollisesti hiuspohjaa, antioksidanttinen.

Saw Palmetto, sahapalmu-uute
Vähentää DHT:n määrää hiusjuuressa

Panthenol, B5 vitamiini
Kosteuttaa, tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Menthol
Hiuspohjaa rauhoittava ja viilentävä yrttiuute. Aktivoi hiuspohjan verenkiertoa.

D Biotin, B7 vitamiini
Hiustenkasvua edistävä vitamiini.

Para-aminobenzoic Acid, PABA
Hiusten ja ihon kuntoa edistävä ravintoaine auttaa hajoittamaan proteiineja ja edistää ravintoaineiden imeytymistä hiusjuureen.

Käyttöohje

Levitä 15-20 tippaa hoitotiivistettä kuivaan puhtaaseen hiuspohjaan aamuin, illoin. Hiero kevyesti kunnes hoitotiiviste on imeytynyt. Ei huuhdella pois. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Vain ulkoiseen käyttöön..

INCI

Aqua, Ethanol (Alcohol), Urtica Dioica (Nettle Leaf), Serenoa Serrulate (Saw Palmetto), Panthehol (Vitamin B5), Cetrimonium Bromide, Menthol, D Biotin, Para Amino Benzoic Acid (PABA)

bottom of page